Forum Discussion

4899madi's avatar
4899madi
New Contributor
3 months ago

Internet stops working. White solid light.

I have a question. The past 2 days my internet will stop working on and off every couple of minutes. The light stays a solid white light. We have reset the router/unplugged and replugged, etc and still the same issue. Any help would be greatly appreciated! 

6 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • Hi, there. I'm so sorry for the sporadic service. I can understand how frustrating that is and I want to help. Please email us the physical address and any other pertinent information to Cox.Help@cox.com with your name and a copy of this forum message. We want to get this fixed for you 

  • WiderMouthOpen's avatar
    WiderMouthOpen
    Esteemed Contributor

    Try looking at your signal levels. I assume you have a white Panoramic gateway from Cox. If so go to 192.168.0.1 > user;admin password;password(unless changed) > Connection > Cox Network > Scroll down and look at your downstream and upstream levels. Downstream should be between +5 and -5dB with SNR above 35. Upstream should be below 50. If not within spec, explain how the coaxial gets from the street to the room the modem/gateway is in.

  • Darkatt's avatar
    Darkatt
    Valued Contributor III

    Do all of your devices stop working all at the same time? Do you have anything connected via Ethernet?

    • JuanC's avatar
      JuanC
      Moderator

      Hello 4899madi, Please reach out to us at cox.help@cox.com for assistance. We'd love to assist you with this issue. 

       

      Thank you,

      Juan

      Cox Forum Moderator

      • WiderMouthOpen's avatar
        WiderMouthOpen
        Esteemed Contributor

        JuanC, why did you post the same message that ChrisJ2 said? We don't need two people saying the same copy/paste answer.