This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Outlook 2016 continually prompts for username and password constantly and will not sync

For the past month and a half or so Outlook 2016 will continually prompt for username and password to a point where I have to close it and re open it.  It also will not sync unless I close and reopen it.  This is getting really annoying.  First level support was all but useless.  I'm a network and email tech and have done pretty much everything on my end.  including:

1.  Deleting and recreating my profile, my .ost file, and any other file involved.

2.  Changed my password about 5 times, this will work for about an hour then it starts doing the same thing though it still doesn't sync.

3.  Verified all my settings and tested.

Basically first level support said they don't support 3rd party products like Outlook and to use the webmail.  This is not acceptable.  I read a similar post a couple of weeks ago where moving their account to a different email server solved the trick.  

Parents
No Data
Reply
  • Well I guess they just starting migrating my account. lol I HOPE!!!

    Like many have said, this problem has happened to me several times over the 10+ years of me being a cox member. It would pop up really bad for one day and be fine a while.

    But these past few days, it will pop up every few minutes and now it keeps saying I'm using the wrong user name and password and won't connect to the server. I was going to call cox until I found this thread. So it looks like that would be a waste of time. I'm going to give it a few for days and see what happens then raise some ***.Devil

Children
No Data