Forum Discussion

hellomrbrahms's avatar
hellomrbrahms
New Contributor
4 years ago

gigabit but upload speed less than 1mbps

modem is netgear cm1200 + netgear xr500 router. should have zero issues. yet constant packet loss throughout the day, even at night time. the last few nights have been especially bad. I am a streamer and tonight I cannot even stream because my upload speeds are about 0.25 mbps. this is UNACCEPTABLE.

over the past year, I've probably had 5+ techs come out and all say the same thing. I had the upload speed issue for about 3 weeks straight a couple months ago and it seems to be back now. cox gigablast costs MORE than actual fiber and I'm getting UNUSABLE upload speeds for streaming.

I'm located in Tucson AZ

2 Replies

  • Hi Hellomrbrahms. The purpose of the Cox Internet Forum is to allow customers to discuss technical topics related to residential Cox Cable, Telephone and High-Speed Internet services with other customers. This appears as if you may need someone to look into your account personally. We would definitely be able to assist you with this. Please reach out to via email to cox.help@cox.com. Provide us the name on the account with the complete service address with a link to this thread so we can get started. - Lisa, Cox Support Forums Moderator
  • No_Up_Speed's avatar
    No_Up_Speed
    New Contributor II

    Same issue going on 2 months now. I can barely do my job. I'm probably going to get fired at this point because cox can't fix their issue.