This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Outlook 2016 continually prompts for username and password constantly and will not sync

For the past month and a half or so Outlook 2016 will continually prompt for username and password to a point where I have to close it and re open it.  It also will not sync unless I close and reopen it.  This is getting really annoying.  First level support was all but useless.  I'm a network and email tech and have done pretty much everything on my end.  including:

1.  Deleting and recreating my profile, my .ost file, and any other file involved.

2.  Changed my password about 5 times, this will work for about an hour then it starts doing the same thing though it still doesn't sync.

3.  Verified all my settings and tested.

Basically first level support said they don't support 3rd party products like Outlook and to use the webmail.  This is not acceptable.  I read a similar post a couple of weeks ago where moving their account to a different email server solved the trick.  

Parents
No Data
Reply
  • I'm using Thunderbird and have the same exact issue.  I've tried everything.  It seems to work for a short while then I get the errors again - wanting me to put in my password and sending is failed.  I was getting it only on outgoing emails and recently a couple of friends said emails to me were getting bounced back to them un-deliverable.  Three different phone calls with Cox and they can't fix the problem - keep telling me they have to bump it up to a higher level.

    Frustrating!  This is why I strongly dislike Cox - along with their "package" deals.

Children
No Data