Consistent ~5% Packet Loss (Connecticut)

I'm a Cox customer living in CT. I have been experiencing packet loss for the past few weeks. It does not appear to be on my end. Below I'll post MTR results (I am pinging a Blizzard game server). 

I should mention that this is over a wired connection.

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 192.168.1.1 - 0 | 611 | 611 | 0 | 0 | 14 | 0 |
| 10.4.0.1 - 4 | 611 | 587 | 3 | 7 | 23 | 8 |
| 100.120.244.90 - 4 | 611 | 589 | 4 | 8 | 25 | 10 |
| 100.120.244.202 - 4 | 611 | 590 | 6 | 11 | 116 | 10 |
| nyrkbprj01-ae3.0.rd.ny.cox.net - 5 | 611 | 585 | 11 | 17 | 85 | 17 |
| 68.105.31.75 - 4 | 610 | 589 | 11 | 20 | 168 | 16 |
| ae1-br01-eqny8.as57976.net - 5 | 610 | 583 | 30 | 38 | 137 | 37 |
| et-0-0-2-br02-eqch2.as57976.net - 3 | 610 | 592 | 30 | 40 | 156 | 34 |
| be2-pe1-eqch2.as57976.net - 5 | 610 | 583 | 29 | 34 | 48 | 34 |
| chi-eqch2-ia-bons-02.as57976.net - 4 | 610 | 585 | 31 | 36 | 56 | 37 |
| 24.105.62.129 - 5 | 610 | 584 | 30 | 35 | 51 | 35 |

My router does not have any packet loss, but I immediately experience 4% packet loss here at the second hop (not exactly sure where this is). I just want to make sure that my router/modem are not causing any issues. It's possible that this second hop is perhaps in my apartment complex or somewhere nearby, but again, I don't know where all these hops are located.

Most of the evening, I experience this 3-5% packet loss, and it is noticeable, particularly over VoIP (Discord).Strangely enough, I had a ~4 hour window last night with no packet loss, but it came back late last night and is present as I type this post now.

I'm not a network engineer, so perhaps I missed something in the MTR above. Just looking for input so I can better understand the issue.

Thanks,

Ryan